Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbar fiskrätt som även barn gillar! De får dessutom i sig lite grönsaker!!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Fräs purjolök och morötter i matfettet, salta och peppra. Smörj en ugnsfast form och lägg i fräset. Lägg fisken ovanpå fräset, salta lite. Blanda creme fraiche, senap, ägget och den rivna osten. Bred blandningen över fisken och gratinera i 30-40 minuter. Servera med potatismos och en sallad.

Kommentarer (1)

  • Bappi 12 november 2014

    Detta kommer jag att göra flera gånger. Jättebra med morötter i botten + lökpulver (tål inte vanlig lök). Verkligen värd alla sina 5 stjärnor ;.) Ha en bra dag/kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.