Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emelies lasagne

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt god! Har alltid varit väldigt förtjust i lasagne, men har då alltid ätit med köttfärs. Provade att ta i andra saker i lasagne, så från och med nu är det här min nya favorit lasagne!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsås: Stek svampen, paprikan och löken. Häll i de krossade tomaterna, krydda efter smak. Vitsås: Smält margarinet, häll i mjölet plus lite mjölk. Vispa! Häll i resten av mjölken och låta stå, vispa med jämna mellanrum tills såsen har tjocknat.
  2. Ta en ungsäker form. Häll i några droppar matolja i botten så det inte fastnar. Varva lasagneplattorna med tomatsåsen, keson, vitsåsen. Toppa med vitsås och ost.
  3. Grädda mitt i ungen på 220 grader i ungefär 40 min, de sista 15 min med folie ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.