Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emils Festgratäng med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god kassler

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och lägg dem i två rader i en ugnssäker form.
  2. Bred över champinjonkrämen och strö över svampen.
  3. Vispa grädden och blanda den med chilisås och kryddor. Smaka av, krydda ev. mer och tillsätt sherryn.
  4. Bred chiligrädden över kasslern.
  5. Gratinera i mitten av ugnen i 175 - 200 grader ca. 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.