Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emils senapssill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hiskeligt god senapssill, i synnerhet med några ägghalvor, gott knäckebröd, lagrad Kvibille Cheddar och en Aalborg Havstryger! Perfekt julklapp eller medbringare till julbord, påsk eller midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg in vanlig inlagd sill med rödlök (t ex enligt receptet för ABBA´s inläggningssill). När sillen är klar så slås sillen upp i ett durkslag och all lag får rinna av i 10-15 min. Peta bort de största pepparkornen, lagerblad och kryddnejlikor. Lägg sillen och löken från inläggningen i en glasburk och slå på ca 1 dl av Rääfs gravlaxsås, ruska om och vänta helst med inte nödvändigtvis till nästa dag - senapssillen är klar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.