Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas exotiska frukttårta

 
Skriv ut

Härlig kombination med all frukt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda mjölsorterna och bakpulver. Rör ihop till en jämn smet tillsammans med det kokheta vattnet. Häll i form och grädda 35–40 min.
  2. Vispa ihop Marsansåsen enligt anvisning på paketet.
  3. Skala mangon och kiwin. Mixa i matberedare.
  4. Smaksätt med saften.
  5. Dela tårtan i tre bottnar. Bred Marsansåsen på ena bottnen och fruktmixen på den andra. Garnera med skivad frukt. Rör ut gelén med några matskedar vatten och värm i kastrull. Pensla gelén över frukten. Vispa grädden och spritsa den runt tårtkanterna. Garnera också med carambolefrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.