Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas köttbullar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mina egna kryddiga köttbullar som passar till det mesta. Själv föredrar jag kokt potatis och brunsås som kokas upp med lite lingonsylt och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg ströbrödet i mjölken ca.5 minuter.
  2. Blanda samman alla ingredienser till en grundsmet, tycker det blir effektivast om man använder händerna.
  3. Rulla till mellanstora köttbullar och lägg på en fuktig skärbräda. Stek i matfett tills de fått färg och inte känns allt för mjuka, ca.6 minuter kan det nog ta.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Swenssom 21 september 2011

    jättegott

  • BengthTLjung 23 februari 2016

    Mycket goda köttbullar som blev biffar med ugnstekt lök och potatismos. Löken 2 röda och en gul stektes med brun farinsocker och japansk soja.

  • Rose-Marie Rüter 19 december 2017

    Super goda !!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.