Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas lins- och rödbetssoppa

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Färgstark, varm och matig. Den här lättlagade soppan gör sig lika bra till vardags som till en festkväll med vännerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet i en stor kastrull. Tillsätt linser och lagerblad, koka 5 minuter.
  2. Skumma eventuellt av med en slev.
  3. Skala och riv rödbetor, lök och morötter grovt, helst matberedare.
  4. Tillsätt allt det rivna samt buljong, tärningarna till kastrullen, låt koka 30 minuter. Salta och peppra.
  5. Servera med en klick crème fraiche och grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.