Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas solrosbröd

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Superenkelt och gott bröd som bakas i en rund form ca 1½ liter. Ingen jäsning behövs utan bakpulvret sköter jobbet. Passar utmärkt till vardagssoppan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader nedre delen.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör sedan i vatten, smör-&rapsolja och kesella.
  3. Smörj en rund bakform och klicka i degen. Strö gärna över lite solroskärnor.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen ca1 timme. Stjälp upp brödet och låt det kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.