Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En annorlunda Jultryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Låter spännande

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och lägg den i en bunke, koka upp grädde och slå den över chokladen. Rör tills allt smält och blandat sig väl. När tryffelmassan svalnat något blanda i Tyrkisk peber och slå upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar. Dekorera varje tryffelbit med en saltkristall vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fanny_ 22 november 2009

    Det var superlätt att göra och smakade lite spännande men riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.