Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En fet toast Skagen!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om en macka ska vara huvudrätt så är det denna som gäller, man blir mätt (och fattig)!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, salt, peppar, dill och hälften av rödlöken. Skala räkorna och hacka några av dem i bitar medan lämna många hela för en bra textur.
  2. Blanda i räkorna i smeten och tillsätt en matsked Citrusjuice och zest. Låt stå kallt i ca 20 min till en timme för att saltet ska smälta och smakerna blandas homogent.
  3. Blanda en krossad avokado med salt, peppar och citrusjuice till en grov kräm.
  4. Koka äggen tills det är lätt hårdkokta och stek brödet ganska hårt i smör tills det blir krispigt men inte bränt.
  5. Montera mackan: Bröd Smör Skivat ägg (ett per bröd) Räkröra Resten av rödlöken 50 gram av laxrom Garnera med citron eller lime och avokadokräm
  6. Njut tillsammans med en Amerikans Pale Ale till Antikrundan!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 17 november 2012

    Ser helt fantastisk ut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.