Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En kalas-skinkrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den går fort att göra

Ingredienser

Instruktioner

Rulla skinkskivorna löst eller lägg dem dubbelvikta i smord ugnssäker form. Täck skinkan med de skivade och smörfrästa champinjonerna (de ska puttra på sakta värme i stekpanna tills de är blanka och fuktigheten dunstat bort). Paprikan strimlas och läggs på svampen. Strö sedan över den rivna osten. Grädde och äggvitor vispas hårt var för sig, blandas tillsammans och smaksätts med chilisås. Bred skummet över skinkan och gratinera i 225, 15 - 20 minuter eller tills gräddskummet tagit färg. Den äts med dillpotatis eller med bara en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.