Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En kanongod blodpalt

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett gammalt recept från Piteå på blodpalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blir ca 12 st.
  2. Blod och rågmjöl blandas och får dra minst några timmar. (gärna över natten). Njure och ister är orginal men jag använder rimmat fläsk istället.
  3. Resten av fläsket steks och ätes bredvid
  4. Kokas i cirka en timma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.