Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Denna är jättegod att ha till kyckling, men funkar säkert till fläskfilé också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken fint och pressa vitlöken.Blanda sedan ihop allt i en bunke.
  2. Lägg köttet i en plastpåse och häll på marinaden. Lägg sedan i kylskåp och låt marinera minst fem timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Claristar 3 april 2010

    Hejsan! Nu har vi testat denna marinad. Vi hade fläskfilé som vi marinerade. Det var jättegott och något vi definitivt kommer använda igen. 5 poäng får den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.