Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En lättvariant på smörgåstårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

I mitt tycke lika god som den fetare varianten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör gärna smörgåstårtan ett dygn i förväg och täck över den noga med plastfilm. Vänta med garneringen tills dagen då den ska ätas.
  2. Tips på garnering kan vara äggklyftor,majonäs, räkor, gravad lax i skivor, röd rom, dillvippor, mamma scans köttbullar, ost, skinka m.m.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.