Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En mättande smörgås med pannbiff, stekt ägg och pepparrotsgurka

 
Skriv ut

Lite matigare smörgås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurka tunt och lägg i en skål. Strö över lite salt och låt dra i en halvtimme.
  2. Blanda under tiden en lag av ättiksprit, socker, vatten, fint riven pepparrot, skuren dill samt vitpeppar. Rör om tills sockret har löst sig.
  3. Ta upp gurkan, pressa ur gurksaften och lägg ner den i lagen. Låt den dra en timme i kylskåp.
  4. Smöra en brödskiva, lägg på sallad, ett vändstekt ägg och en pannbiff. Toppa med pepparrotsgurkan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.