Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En mustig kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En gryta som är rolig att bjuda på för alla har gillat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i 8-10 bitar. Bryn bitarna i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta.
  2. Skala och hacka löken, fräs i stekpanna tillsammans med ananasringarna skurna i bitar samt russin. Lägg över i grytan.
  3. Tillsätt Kryddor, crème fraiche, grädde och ananasspad. Låt sakta koka cirka 30 minuter eller tills kycklingen är genomkokt. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maii 16 januari 2013

    En mycket god kycklinggryta! Hällde i lite mer sambal oelek så det blev lite mer sting i den...till och med min sambo tyckte det var jättegott! Och han är inte så jätteförtjust i kyckling....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.