Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En portions köttfärslimpa med ost och bacon

 
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarrigt värre och enkelt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och mixa löken Blanda lök, ägg, salt och peppar. Forma till lagom portionsgformaröppna upp en liten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje.
  2. 200 grader i ca 20 minuter.
  3. Servera med mos eller potatis en god sallad och bearnaisesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.