Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En sjukt onyttig men ack så god coleslaw!

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Miljoners kalorier förvisso men väldigt mastig så för mycket äter man inte. Ett ständigt och uppskattat inslag på våra bjudningar

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och slaka kål. Grovriv under tiden morötterna och strimla ev purjolök. Krama vätskan ur kålen och blanda med morötter (och ev purjolök). Häll över äppelcidervinäger, strö över socker, tillsätt salt och peppar. Rör om och blanda ordentligt. Låt stå en pyttestund och dra innan majonäsen blandas i.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Queenie 9 februari 2008

    En fråga, hur mkt majonnäs ska det vara i, det står det inget om i receptet?

  • Lena 10 februari 2008

    Jaha men hur mycket ska de vara av majonnäs??

  • pingu 4 mars 2008

    Oh herre, hur kunde jag glömma majonnäsen?? Måste ju redigera detta men en burk iaf, dryga 400 g alltså. Minst!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.