Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enbärslax med timjanscréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten är jättegod och låter mycket mer avancerad än vad den är. Passar både till vardag och fest!

Ingredienser

Instruktioner

1) Finhacka löken till crémen och blanda samman alla ingredienser. Ställ i kylen. 2) Skär laxen i 1 cm tjocka skivor, lägg i en bunke. 3) Blanda citronsaft, enbär, salt och peppar och häll blandningen över laxen och marinera i ca 15min. Vänd lite då och då. 4) Stek laxen i smör i ett stekjärn, vänd försiktigt de delar sig lätt. 5) Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.