Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du vill göra det dagen innan så gör klart rullarna med kött och förbered såsen. Häll på sås och ost precis innan det ska in i ugnen. Servera med en fräsch sallad och ha gärna lite crème fraiche till enchiladasen. Den är full av goda smaker så det är gott att bryta av lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop samtliga ingredienser till såsen. Ställ den övertäckt i kylskåpet i några timmar.
  2. Värm olivoljan i en stor stekpanna, bryn köttet.
  3. Tillsätt vatten, buljong, oregano och chilipulver. Låt den koka ihop tills färsen nästan kokat torrt. Sätt ugnen på 225°.
  4. Fördela färsen på de 8 tortillasbröden. Rulla ihop dem så att skarven hamner nedåt i en smord ugnsfast form. Häll över såsen och strö över osten och gratinera i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.