Enchiladas med köttfärs och grönsaker, kan även bytas ut till kyckling
Instruktioner
- Skala och skiva löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Skölj och strimla zucchinin.
- Strimla kycklingfiléerna. Fräs kycklingen/köttfärsen ett par minuter.
- Lägg i grönsakerna i stekpannan och stek ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Häll över salsan och låt puttra några min.
- Fördela kyckling/köttfärsröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg i en lätt smord ugnssäker form. Strö över ost och gratinera i 250°C, ca 10 minuter.
- Servera med en klick gräddfil, salsa och en sallad.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde dina enchiladas med köttfärs igår. Vi åt så vi fick ont i magen. Den största grabben åt resterna till frukost idag, vilket är ett gott betyg. Jättegott!!!! Tack för receptet. Kram Disen. Full pott!!!
Jätte gott! Idag ska jag laga det för andra gången! Tack för receptet
Mycket gott! Min äldsta dotter på 14 år älskade detta! Kommer garanterat att laga detta igen!
Det var verkligen jätte gott!! Lite variation istället för wraps och tacos.
Mums! Också barnen gillade detta :)