Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med kräftstjärtar och keso

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Byt gärna ut kräftstjärtarna mot räkor. En enkel och god middag eller som lördagssupé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Blanda keso, hummerfond, kräftstjärtar eller räkor och dill. Fördela fyllningen på bröden och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Bred på tacosås och strössla med osten. Gratinera ca 10 min.
  3. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annikahedkvist 20 september 2009

    jättegod liten rätt. jag gjorde den färdig och tog med den ut i svampskogen som lunch. Lika god att äta kall.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.