Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med kyckling och bacon

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Serverades denna rätt hemma hos en granne. Mycket smaskigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Stek bacon och kyckling. Skär i små bitar. Lägg i en gryta. Fräs lök, champinjoner och paprika. Lägg över i grytan. Tillsätt kryddmix, 1 dl salsa och grädde. Rör om och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter. Fördela blandningen äver tortillabröden och rulla ihop. Lägg med skarven neråt o smord eldfast form. Vispa ner cheddardip i kall mjöllk. Tillsätt 1 dl salsa. Häll såsen över rullarna och strö över osten.
  2. Gratinera ca 15 minuter. Servera med salsa och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • eva_jonte 7 maj 2010

    Riktigt gott var detta!! Väldigt mättande, vi orkade 1 tortillarulle :-) hade guacomale till, verkligen supergott!!

  • Farlini 18 mars 2011

    Gott gott GOTT!! =) I helgen blir det en repris ;)

  • christincarlsson 25 juni 2011

    Goda :)

  • niionstjej 13 december 2011

    Riktigt gott. Gick tom hem hos svärmor som är lite petig när det gäller ny mat.

  • EvelinaW 30 april 2012

    Helt fantastisk god , jag rekommenderar verkligen vidare detta fantastiska recept mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.