Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med kyckling och tacokryddning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, god och festlig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Koka upp vatten, kryddmix och tomatpuré under omrörning (detta är tomatsåsen). Tärna kycklingköttet. Bryn kycklingen i matfettet. Riv osten. Tillsätt cirka hälften av tomatsåsen och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.
  3. Fördela 2-3 msk fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en smord ugnssäker form. Häll resten av tomatsåsen över tortillas i formen och strö resten av osten över.
  4. Grädda i 15-20 min eller tills osten har smält.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bumbis 2 maj 2010

    Vad ska det vara för tomatsås?

  • mathiasrenholm 2 maj 2010

    Det är vatten, kryddmix och tomatpuré som utgör tomatsåsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.