Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchilladas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket goda enchilladas med kycklingfyllning istället för köttfärs. Fyllningen går även bra att ha när man äter tacos hemma om man vill variera lite. Snälla, ni som sparar/läser mina recept! Jag uppskattar att ni gör det och skulle gärna ta emot lite kommentarer också!! Och även ett betyg tack!

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att rensa kycklingen och skär den sedan i ganska små fyrkanter (ca 3 x 3 cm stora kuber). Hacka löken fint. Skölj champinjonerna noga och skär dem i lite större bitar än kycklingen. Sätt en stekpanna på värmning med smör. Släng i lök och champinjoner. Låt fräsa ett par minuter och pressa sedan i vitlök. Lägg i kycklingen i pannan och krydda. Smaka av och tillsätt eventuellt tabasco om du vill ha lite mer fart. Låt stå och puttra en stund. Tag fram en eller två ugnsfasta formar och smöra i botten. Gör färdiga rullar som du fyller med kycklingblandningen. Lägg rullarna i formen och häll ganska mycket salsa över dem. Toppa med ost och ställ in i ugnen på ca 225 grader i ca 10-25 minuter eller tills de har fått fin färg. Servera med färska grönsaker, salsa samt gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.