- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En mycket god maträtt där du själv väljer hettan i den:)
Instruktioner
- Du börjar med dela kycklingen i lagom stora mumsbitar, sen steker du kycklingen och kryddar med salt, svartpeppar och paprikapulver.
- Under tiden du steker kycklingen så blandar du ihop crème fraiche, sambal oelek, bladen från den färska timjanen, pressar ner vitlöken, slänger i den hackade löken och paprikan samt till sätter lite mera salt peppar och paprikapulver.
- När kycklingen är färdig stekt så häller du ner kycklingen i crème fraiche-smeten och rör om.
- Ta fram en ugnsfast form samt tortilliabröden.
- Lägg ett tortilliabröd på en tallrik och lägg en sträng med crème fraiche- och kycklingsmet i mitten, sen rullar du ihop den och lägger ner den i den ugnsfasta formen, upprepa till smeten tar slut, det blir ca 8 tortillia bröd i storlek large när jag gör på detta recept.
- När formen eller formarna är fyllda så strör du över den rivna osten och stoppar in den i ugnen på 200 grader till osten smält och fått lite färg. Servera gärna med en fräsh sallad!
- SMAKLIG MÅLTID!
Publicerat den
20 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar