Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Energikick

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Energikakan är både god till kaffet och som energikick i skidspåret

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 150 grader. Hacka nötter och frukt grovt. Blanda hacket med mjöl och kanel. 2. Värm honung och socker på medelvärme tills det smälter. Rör ner det i mjölblandningen. Bred ut i en form klädd med bakplåtspapper, 24 cm i diameter. Platta ev till kakan lätt med oljade händer. Grädda mitt i ugnen ca 35 min. Låt kallna och skär sedan upp små snibbar eller i bitar som kläs in i smörgåspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.