Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelsk kycklingpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smakar underbart

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt smördegen tina 15 minuter. Skär köttet i bitar eller grova strimlor och lägg det i botten på en smord pajform. Hacka paprikan, löken och äpplet och låt blandningen koka nästan mjuk i buljongen.
  2. Blanda i champinjonerna och krydda efter smak. Häll grönsakerna över köttet i formen.
  3. Kavla ut smördegen till ett lock, tryck fast det väl över kanterna på formen, stick tätt med en gaffel. Pensla med vatten eller uppvispat ägg och grädda tills deglocket är vackert gyllengult och sprött.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rending 27 maj 2009

    Det står atttt ingredienserna ska koka i buljongen, vilken?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.