Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelska chookladkakor

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kan inte misslyckas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda det smälta smöret (eller margarinet) med socker, farinsocker och ägg. Blanda mjöl, bikarbonat, salt och vaniljsocker och rör ner det i smör/socker/äggblandningen. Klicka smeten på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda kakorna i 200 grader ca. 10 min. Smält blockchokladen i vattenbad. Lossa kakorna från plåten när de svalnat något och ringla över smält blockchoklad. ställ kakorna kallt för att stelna.
  2. Går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.