Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelska Fresh Spring Cupcakes

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräscha och samtidigt söta cupcakes som passar allra bäst när värmen långsamt smyger sig på igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Hacka chokladen grovt. Blanda mjölet och bakpulvret i en skål. Tillsätt socker, vaniljsocker, margarin, ägg och lemon curd. Rör ordentligt så allt blandas. Vänd ner chokladen och kokosflingorna. Klicka ner i stora muffinsformar och grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.
  2. Hacka chokladen fint och smält den i vattenbad. Låt svalna lite grann. Rör ihop chokladen med philadelphiaosten och tillsätt limeskalet. Droppa i ett par droppar grön karamellfärg. Blanda. Spritsa på cupcakesen och dekorera med sockerblommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.