Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelska miniscones med vispad crème fraichegrädde

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Dessa små underverk vill man gärna ha flera av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Finfördela smöret i mjölet. Rör i mjölk och grädde. Arbeta ihop till en deg.
  3. Platta ut degen på mjölad bänk till en 2 cm tjock platta. Ta ut 16 rundlar med ett litet glas, ca 4 cm i diameter. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med grädde.
  4. Grädda i mitten av ugnen 10–12 min.
  5. Gör under tiden crème fraichegrädden: Vispa grädden tjockt. Vispa i crème fraiche och florsocker.
  6. Servera crème fraichegrädden till och ev lite sylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.