Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelska Thekakor

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Blir grymt goda...

Ingredienser

Instruktioner

Låt jäsa i 10 minuter. Tillsätt bakpulver plus resten av mjölet. Jäses i 30 minuter. Gräddas i 10 minuter på 225-250 grader.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • drugis 11 december 2007

    Mycket goda thekakor,jag bakar dom till bekanta när och fjärran. SS

  • zonale 17 mars 2008

    De bästa thekakor jag bakat, någonsin!!

  • Amber 13 juli 2008

    Huu dessa var verkligen goda. Hela familjen åt å glufsade. Så de kommer jag att baka snart igen ! Tack för receptet! Kram Annica

  • refflan 7 september 2008

    Riktigt riktigt goda!! Jag kunde inte sluta äta :) Dessutom var de väldigt lätta att baka. Högsta betyg!

  • frucaos 8 september 2008

    Fattar egentligen inte varför alla är så otroligt entusiastiska - jag tycker de är som tekakor mest jag, men tekakor är ju goda, så det är klart... Ett minus är att det var en så fattig beskrivning - ska de jäsa innan eller efter utbakning? Ska degvätskan vara kall eller varm?

  • lillawe 24 november 2008

    Helt okey!!! lättbakade!

  • andreahelen 4 september 2009

    Jag tycker också det var lite dålig beskrivning på hur man gör. Annars verkar det låta gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.