Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel bacon- och skinksås med champinjoner

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En väldigt enkel rätt med mycket smak som blivit en ny vardagsfavorit. Antingen kan man servera den som den är med sallad så blir det GI-rätt eller kan jag tänka mig att den passar bra till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs bacontärningar och skinka i en gryta. Receptet är bara en riktlinje, man kan ta så lite eller så mkt av bacon och skinka som man känner för. Tillsätt champinjoner och purjolök och fräs med. Tillsätt Creme fraiche och Creme Bonjour Cuisine, rör om och låt det bli varmt.
  2. Detta recept kan man variera i det oändliga och taga lite vad man hava: majs, korv, paprika, salami, en annan smak på Creme Bonjour osv. Elller varför inte gratinera med ett lager ost överst som omväxling.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • axmo 17 augusti 2008

    Av 8 tillagade portioner för 6 personer så var bunken helt tom och rensskrapad.

  • Kockarna 29 juni 2010

    Vad roligt! Speciellt då det är ett recept min sambo hittat på själv :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.