Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel burgundisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkel burgundisk gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kött och syltlök (utan spad) i gryta. Tillsätt vatten, vin och fond. Låt småkoka i cirka 1 ½ timme.
  2. Efter halva koktiden: Skala potatis och skär i bitar. Lägg ner potatisen i grytan.
  3. Smaka på köttet om det är klart. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skiva pain riche eller annat färskt bröd och servera till grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.