Enklare än så här kan det knappast bli att göra en paj? Du gör degen i pannan, "häller" i pajformen och läg- ger på fyllningen! Inget kavlande...! Här är det degen som är det fiffiga och enkla! Fyllningen gör Ni efter årstid och vad Ni tycker om.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Världens enklaste paj att göra och förmodligen världens godaste också. Jag brukar fylla med blåbär och servera med vaniljsås till och den blir alltid oerhört uppskattad. Tack för receptet! :)
Tack skall du ha för detta superba recept. Ingredienserna kan man lätt ha hemma. Den är snabb att baka om andan faller på eller gästerna anmäler sig kortfristigt. Och så god den är! Tack vare avsaknaden av ägg lämpar den sig även för personer med många allergier. Jag kommer sällan ihåg att ta ut smöret ur kylen i tid och avskyr att jobba in fettet i degen, och smörja form och kavla - allt detta elände slipper jag :-).