Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fisk i ugn.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Svårt att få äldsta sonen att äta fisk men denna kan han peta i sig lite av faktiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den frusna fisken i en ugnsfast form. Salta och peppra. Strö över strimlad purjolök.
  2. Blanda Krossade tomater och mellangrädde och häll över fisken. Laga i ugnen 175 grader i ca 30 min. Peta lite i fisken och faller den isär är den färdig.
  3. Serveras med koktpotatis eller ris.
  4. Receptet kan även göras utan grädde gott ändå!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterA 8 november 2009

    När jag läste ditt recept "Enkel fisk i ugn" såg jag direkt att det skulle passa mina smaklökar (fisk och tomat är en supergod kombination). Dessutom var den enkel att göra med lite ingredienser, vilket passade mig perfekt just då. Ostoman som jag är, vräkte jag på bra med ost. Det är alltid såååå gott. Däremot ändrade jag på gradantal och minuter i receptet. Gott och enkelt = poäng 4, från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.