Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskgryta med kräftstjärtar, potatis, sugarsnaps.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den mjuk under lock i 3 dl vatten. Ta upp potatisarna, men spara kokvattnet i kastrullen.
  2. Häll i hummerfond och crème fraiche i potatisvattnet.
  3. Skär fisken i ca 3 cm stora bitar. Låt sjuda i såsen, under lock 5-6 minuter tills fisken är klar. Blanda ner sugarsnaps, kräftstjärtar eller räkor. Tillsätt den kokta potatisen. Låt alltsammans bli varmt.
  4. Tillsätt hackad dill och pepparmix. Garnera med dillvippor.
  5. Servera grytan med bröd och citronklyftor.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.