Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fisk som barn gillar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Arbetade på förskola tidigare. Denna rätten var omtyckt av alla - (tro det eller ej) barn och fröknar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram fiskblocket så det hinner tina lite. Sätt ugnen på 200 grader. Skala o riv morötter tunt (jag brukar göra det med en potatisskalare). Skiva purjolök. Fräs morötter och purjolök i ganska mycket margarin tills de mjuknat, salta lite. Häll över i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå . Salta och (vit)peppra fisken.
  2. Blanda crème fraiche med persilja, dragon, citronpeppar lite salt och vitpeppar. Bred ett ganska tjockt lager ovanpå fisken.
  3. In i ugnen! Färdigt efter ca 30 minuter.
  4. Servera gärna med ett gott hemmalagat potatismos!
  5. Slurp.. Prova!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dp 30 januari 2011

    detta ska jag testa, då jag och maken älskar fisk, men barnen är lite mer svårflirtade!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.