- Serverar: 3 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Arbetade på förskola tidigare. Denna rätten var omtyckt av alla - (tro det eller ej) barn och fröknar.
Instruktioner
- Ta fram fiskblocket så det hinner tina lite.
Sätt ugnen på 200 grader. Skala o riv morötter tunt (jag brukar göra det med en potatisskalare). Skiva purjolök. Fräs morötter och purjolök i ganska mycket margarin tills de mjuknat, salta lite. Häll över i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå . Salta och (vit)peppra fisken.
- Blanda crème fraiche med persilja, dragon, citronpeppar lite salt och vitpeppar. Bred ett ganska tjockt lager ovanpå fisken.
- In i ugnen! Färdigt efter ca 30 minuter.
- Servera gärna med ett gott hemmalagat potatismos!
- Slurp.. Prova!
Publicerat den
2 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
detta ska jag testa, då jag och maken älskar fisk, men barnen är lite mer svårflirtade!