Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgratäng

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda sås men mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form. Salta. Blanda grädden med ketchupen och häll över fisken. Ställ in i ugnen, i 200 grader i 30 min ungefär. Ta ut den och ha på riven ost, eller ostskivor. Ställ in i ugen igen, tills fisken är klar. Servera med potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.