Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgratäng med crème fraiche

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Detta recept hittade jag på baksidan av ett fryst fiskpaket. Har ändrat lite i receptet dock. Mycket god gratäng och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva purjolöken. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig.
  2. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Mia00 5 september 2009

    Mycket enkel o jättegod, mina barnbarns favorit.

  • orienten 13 februari 2010

    Enkelt men väldigt gott. Det ska jag göra fler gånger

  • BeritI 20 oktober 2013

    Enkelt och gott.

  • lillakockan 2 november 2015

    Bra grundrecept. Jag tillsatte fiskbuljong samt dill för mer smak. Blev jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.