Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En super-duper enkel vardags fiskgryta som blir klar väldigt snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn en lök tillsammans med en röd paprika. Häll på valfri mängd svarta oliver och låt fräsa lite snabbt. Häll därefter på 1 paket matlagningsgrädde och krydda med en buljongtärning, salt, peppar och paprikapulver. Tina 2 filéer av valfri fisk, jag använde hajmal, tills du precis kan skära i dem. Skär i kuber i valfri storlek. Lägg i grytan och låt sjuda tills fisken är genomskinlig/vit. Tillsätt lite slantad purjolök precis innan servering.
  2. Servera med egengjord klyftpotatis, eller ris eller kokt potatis - ja i stort sett vad som helst förutom pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.