Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgryta

 
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och skär i bitar. Ansa fänkålen och skär i bitar. Skala och finhacka löken. Hetta upp olja i en gryta och fräs alltsammans några minuter under omrörning, Tillsätt saffran, vatten, vin, hummerfond, salt och cayennepeppar och koka under lock tills potatisbitarna känns mjuka.
  2. Skålla och skala tomaterna. Skär dem i bitar och blanda ner dem. Skär fiskfiléerna i 2 cm stora bitar och blanda ner dem. Stäng av värmen och låt grytan stå ca 5 min.
  3. Strö finstrimlad salladslök över och servera eventuellt med en vitlöksmajonnäs, s k aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.