Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fisksuffle på purjolöksbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar bra till vickning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka fisken i lättsaltat vatten ca 10 min. Gör en redning av mjöl och mjölk krydda och rör i äggulorna samt den kokta fisken.
  3. Vispa vitorna till hårt skum och blanda försiktigt ned dem i smeten. Täck botten i en rund form med höga kanter med den skivade purjulöken och suflesmeten över. Grädda i cirka 40 min Servera genast med smält smör och kokt ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.