- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Snabb och smakrik vardagslyx
Tagit bort 'gnutta' och skrivit ca antal potatisar. Rättstavat några ord och tagit bort onödiga mellanslag. Knepigt när man gör detta via mobilen:)
Instruktioner
- Börja med att skala potatisen. Dela i mindre bitar så kortas koktiden ner. Koka potatisen medan du gör pannan.
- Rensa bort eventuella senor från filén och skär filén i centimetertunna medaljonger.
Stek medaljongerna i olja tills de fått färg. Om det bli trångt i pannan, stek två omgångar.
Lägg i allt kött i pannan. Sänk värmen.
Häll på grädden, crème fraîche, senapen och några droppar soja.
Smula i buljongtärningen och lägg i persilja.
Smaka av med peppar och sambal eller tabasco.
Var försiktig med salt eftersom både buljongen och sojan är salta.
Häll ev. i mer soja för färgens skull (ljusbeige)
Låt puttra tills köttet och potatisen är klar.
Häll av poatisvattnet och pressa potatisen med potatispress.
Servera med valfria grönsaker
Publicerat den
29 november 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter enkelt och gott! En lagom lördagskvällsrätt.