Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fruktdessert

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och gott efter maten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattan och kavla ut den till lite tunnare.
  2. Lägg de djupfrysta bären i en ugnsfast form. Lägg smördegen ovanpå som ett skal.
  3. Nagga lite med en gaffel och pensla med ett uppvispat ägg.
  4. Ugnen 225 grader ca 20-30 min.
  5. Vid servering lägg upp smördegsbären på ett fat tillsammans med frukt.
  6. Ät med glass t.ex. cappuccino glass så kan ni hoppa över kaffet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Molgan 17 januari 2009

    Det var väldans gott, men lite bekymmer med smördegen, när man hade den ovanpå som ett skal. Vi upplevde att det var svårt att ta, utan att det gick sönder. Men förövrigt kan jag varmt vidare rekomendera detta recept. Mvh Molgan

  • kristinahedberg 17 januari 2009

    Kul att du gillade efterrätten. Visst smördeg är alltid lite knepig men det är ju så himla gott!! Ha en bra helg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.