Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel gazpacho med vitlöksyoghurt

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

En kall spansk soppa med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken. Skär lök och gurka i bitar. Mixa dem i matberedare och späd med de passerade tomaterna. Smaksätt med olivolja, salt och tabasco. Smaksätt matyoghurten med vitlök.
  2. Servera soppan kall eller varm med vitlöksyoghurt och ev. hackade örter
  3. Tips: Soppan räcker till 6 portioner när den serveras som förrätt och 3 portioner om den serveras som huvudrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.