Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel glöggsill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

...är snabblagad, eftersom lagen bara behöver röras ihop, inte kokas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop strösocker, tomatjuice, svartpeppar, glögg och olja till en lag, rör ordentligt så att sockret löser sig.
  2. Finhacka den röda löken och hacka dillen och rör ner det i lagen.
  3. Låt matjessillen rinna av ordentligt, lägg den i en skål och slå lagen över. Låt stå kallt till servering.
  4. Dekorera med skivor av röd lök och dillvippor före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 27 december 2008

    Jättegod sill som var så passande till julen. Men jag skulle nog haft i mer glögg än 3 msk. Det gör jag nästa jul. Enkel och god. Tack för receptet Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.