Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och enkel gryta som både går att göra med kött och vegetarisk!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken, pressa vitlöken och skiva morötterna. Fräs på svag värme tills allt är mjukt. Tillsätt svampen. Skär köttet i mindre bitar och lägg ner köttet/grytbitarna i grytan och låt fräsa tills det får färg. Häll på grädde och späd eventuellt med lite mjölk. Släng i buljongen och låt puttra på svag värme ett tag. Lägg sist i créme fraiche och ät sedan ihop med kokt potatis och gelé av valfri smak.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • carolina3 1 oktober 2010

    Det var mycket gott, jag kanske skulle testa att tillsätta lite paprika.

  • TheMicks 1 oktober 2010

    Vad roligt att du gillade det! Paprika kan nog piffa upp det hela ja, nu blev jag sugen på att prova det också ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.