Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel hemlagad Kebab

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ät till pommes eller i pitabröd. Jag gör egen kebabsås till och det blir så otroligt gott att köpkebab kan slänga sig i väggen!

Ingredienser

Instruktioner

Rör allt till en smet. Klicka ut 3-4 matskedar på ett bakplåtspapper. Du märker hur mycket du ska klicka ut beroende på hur tjock du vill att kebaben ska vara. Lägg ett över och kavla ut tunt. Ta av översta bakplåtspapperet och sätt in i ungen på grillfunktion, 250 grader i ca 3 minuter. Skär i strimlor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tibnok 4 juni 2009

    Men borde inte detta smaka precis likadant som taco-färs? Och kebab görs väl egentligen på lamm färs? Detta låter som en strimlade tacoplattor ;) Brukar göra samma recept som ovan när jag gör lasagne ibland, men som sagt..

  • Nufsan 5 juni 2009

    Tibnok, alla som smakat det säger att det smakar exakt som kebab och blir mäkta förvånade, testa så får du veta :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.