Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel kasslergratäng med Parmesan LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kassler är i själva verket rökt benfri fläskkotlett. I Tyskland heter den Kasseler kotelett, dvs kotlett från staden Kassel. Det må vara hur det vill med den saken. Kassler är en oerhört användbar ingrediens i LCHF-kosten. Smaken på den här anrättningen är något utöver det vanliga, garanterat! Rätten innehåller (ca) 32% protein, 64% fett och 4% kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kasslerskivorna i en stekpanna i smöret. Blanda övriga ingredienser i en bunke och vispa ihop. Varva äggostblandning och kasslerskivor i en ugnsfast form och grädda på 175 grader längst ned i ugnen i ca 30 minuter.
  2. Ta ur ugnen och servera med grönsallad och gurka – gör gärna en dressing på finhackad vitlök, citronsaft och olivolja.
  3. Njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • viralottan 1 mars 2011

    Jättegott =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.